Ta nästa steg i er kommunikation!

Är du redo att ta nästa steg i hur ni kommunicerar?
Har du någon gång tänkt tanken varför dina säljare ska åka 20 mil enkel resa för att vara med på månadsmötet. Eller hur det kommer sig att ledningsgruppsmöte innebär att alla måste resa? Har du tröttnat på att få kostnaderna och de sura minnena från kollegorna när det är dags att åka iväg till huvudkontoret för utbildning igen?

Skulle du vilja att din support och kundtjänst kan ge snabbare och bättre service till dina kunder? Har du någon gång tänkt tanken att det vore spännande att samla hela bolaget vid något tillfälle utöver kick-off? Vill du kunna bjuda in externa deltagare i form av partners och kunder och låta dina egna kollegor delta i mötet genom lync på datorn?

Då har vi på CHI goda nyheter till dig.
Allt detta och lite till är möjligt, idag och det med vår egen CHI GreenMeetings tjänst. Med valfrihet, bra support och möjlighet att få en framtidssäker lösning som du utan bekymmer kan växa inom så presenterar vi stolt CHI GreenMeetings. Än bättre så ger vi dig gärna en visning så att du själv kan se hur framtiden skulle kunna se ut.

Oavsett om ni är tre personer eller trehundra medarbetare så fungera CHI GreenMeetings. CHI GreenMeetings är framtidens videotjänst.

Kontakta oss redan idag för mer information och bokning av visning.

Share This