Beskrivning:
Vi introducerar nya Evoko Minto. En nyskapande produkt för enkel kommunikation oavsett om du sitter i konferensrummet, på ditt kontor eller var du än vill kunna kommunicera trådlöst med röstsamtal.
Evoko Minto är en trådlös, batteridriven konferensmikrofon/högtalare. Du kan exempelvis enkelt koppla upp ett konferenssamtal trådlöst med bluetooth från din mobiltelefon.

Eller använda Evoko Minto för att få perfekt ljud till ditt videomöte via Lync, Skype eller andra videoprogramvaror för din dator. Ansluten via USB, 3,5mm tele eller trådlös Bluetooth.

Trådlös & batteridriven
Eftersom Evoko Minto har inbyggt batteri, så kan man själv välja var man vill sitta och köra sitt möte. Bär med dig Evoko Minto till ett ledigt rum och starta mötet direkt utan trassel.
Efter mötet ställer man bara tillbaka Minton i dess Väggfäste så laddas den inför nästa möte. Batteritiden är 8 timmar (taltid)

Ljudkvalitét
Evoko Minto har en avancerad ljuddel med fyra inbyggda mikrofoner som optimerar ljudupptagningen. Denna text kommer från www.captech.se. En avancerad processordel med eko-släckning, brusreducering eliminerar allt störande bakgrundslud. Högtalardelen är optimerad för mänskligt tal för maximal tydlighet. Dessa tekniker gör att Evoko Minto trots sitt lilla format klarar ett rum för 20 personer med 10m ljudupptagning.

Designad för enkelhet
Evoko Minto är intelligent, jätteenkel att använda och har en otroligt fräck design. Evoko Minto är designad av de prisbelönta svenska designerna; No Picnic.

Designen är en av nycklarna till dess otroliga funktion och enkelhet. Evoko Minto är så enkel att använda så att alla verkligen kan använda den.
Minton lyser med ett blått sken när Bluetooth anslutits. Den växlar till grönt ljus när ett samtal kopplats upp. För att muta ljudet sveper man med handen över Minto. En sensor känner av handrörelsen och ljuset växlar till rött. -På så vis ser man att man kan tala fritt. För att återgå sveper man på nytt med handen över Minto, och den återgår till grönt ljus.

Produktblad
EvokoMinto


Specifikationer:
Ingångar
1 x 3,5mm tele (mic + ljud), Bluetooth 2.1 (mix + ljud), 1 x USB 2.0 (USB-mini kontakt)

Medföljande tillbehör
Väggfäste med 230V el-anslutning, USB-kabel, 3,5mm tele-ljudkabel, Snabbstartguide

Tillbehör
Laddare (för laddning utan väggfäste)

Kapacitet
5m diameter (tot 10m), Konferensrum för ca 20 personer

Vikt
1,1 kg

Färg
Steel White, Steel Grey

Funktioner
Bekräftelser via röst (engelska), Indikationer via färgat LED-ljus, Smart kabelförvaring på Mintos undersida, Auto off efter 10min inaktivitet, Sekretessläge (mute) med handrörelse

Strömförsörjning
Via medföljande nätadapter/laddare. Batteri inbyggt för trådlös användning

Laddningstid
Fulladdad efter 6 tim laddning

Yttermått
Diameter: 240 mm, Höjd: 50 mm

Batteritid
8 timmar aktiv taltid

Reglage
Knappar för: On/Off, Aktivera Bluetooth, Volym

Yttermått emballage
342 x 279 x 99 mm
Vikt emballage
2,0 kg

Kontakta mig för mer info!

Robert Ekstrand

Robert Ekstrand

VD/Säljare

Tel. 031-89 48 03
Mobil: 0704-97 19 45

Share This