CHI AB

Robert Ekstrand

Robert Ekstrand

VD/Säljare

Tel. 031-89 48 03
Mobil: 0704-97 19 45

E-post: robert.ekstrand@chiab.se

Katarina Ståhl

Katarina Ståhl

Ekonomi

Mobil: 0707-701965

E-post: katarina.stahl@chiab.se

Kontakta oss

Använd formuläret nedan eller kontakta oss på tel. 031-89 48 00 eller e-post info@chiab.se.

Om CHI AB

CHI AB är en kvalificerad helhetsleverantör av projektorer och AV-utrustning.

Kombinationen av hög kompetens, lång erfarenhet och rikstäckande distribution gör att vi kan erbjuda skräddarsydda tjänster och lösningar till kommuner, företag och skolor över hela landet. Vi utför installation, projektledning, utbildning och support på allt vi levererar.


Personlig inköpare

CHI AB är din personliga inköpare av projektorer, AV-utrustning och allt som där tillhör. Ring oss först om du vill vara säker på att få den senaste produkten med rätt prestanda till det absolut bästa priset. Ingen slår oss på fingrarna där.

Professionell installatör & driftsättare
CHI är också din professionella installatör och driftsättare när våra produkter skall samspela med din befintliga utrustning. Vi kan infinna oss på plats hos dig och kolla läget innan vi föreslår de lämpligaste lösningarna för just ditt system. Ring oss först så slipper du kostsamma krascher i framtiden.

Pålitlig leverantör av projektorer och AV-utrustning sedan 1999
Sedan starten 1999 har CHI AB med framgång hjälpt hundratals nöjda företag. I en dynamisk bransch där tekniken förändras hela tiden och skapar nya behov har CHI AB varit otroligt duktiga på att anpassa sig, möta nya krav och uppfylla kundens förväntingar.

Bland våra kunder finns allt från mindre företag till internationella koncerner inom olika branscher. Vi värdesätter våra kunder och bemöter alla med samma engagemang, ansvarstagande och ödmjukhet. Vårt mål är att uppfattas som ett personligt företag där ingen blir en i mängden. På begäran kan vi lämna referenser för specifika lösningar, installationer eller tjänster.

Share This