Med Responsible tonerkassetter från Xerox kan du göra två saker samtidigt: spara pengar och värna om miljön.

Genom att välja Responsible tonerkassetter för Din laserskrivare får du en garanterat bra kvalité och ett kostnadseffektivt alternativ till original toner … och det stöds av Xerox, uppfinnaren av tonertekniken.

 

Gör ett tryggt köp

Antal utskrifter överensstämmer med originalkassettens angivna antal utskrifter.
Kostnadsbesparingar minskar din utskriftkostnad.
Prestanda som du kan lita på.
Tonerkassetter är återanvända – och det gör att vi minskar mängden avfall.
Det smarta valet

Brett sortiment av tonerkassetter att välja mellan.
Ingen påverkan på skrivarens maskinvarugaranti.
2 års garanti ger dig trygghet.
Minskar mängden återanvändbara material som slängs.
Frågor och svar

Vad gör denna tonerkassett annorlunda?
Det handlar inte så mycket om att vara annorlunda, utan om att vara bättre – kvaliteten på Responsible tonerkassetter och en mer hållbar fotoreceptor är två sätt som Responsible urskiljer sig från andra återanvändna tonerkassetter.

Hur hjälper en återanvänd tonerkassett som Responsible miljön?
Det är enkelt. Tonerkassetter har olika delar som kan fungera effektivt långt efter det att tonerkassetten har förbrukats. De delar som har längre livslängd inspekteras och nytt tonerpulver tillsätts. Detta gör att tonerkassetten kan användas igen och inte kasseras innan dess livslängd är slut.

Vilka delar ersätts i renoveringprocessen?
En begagnad kassett öppnas och alla delar inspekteras. Viktiga komponenter, inklusive fotoreceptortrummor, torkarblad och rullar och nytt tonerpulver tillsätts. Allt detta för att säkerställa att alla känsliga komponenter byts ut och delar med lång livslängd återanvändas för att spara pengar och det gör att vi minskar mängden avfall.

Skrivartillverkaren varnar för riskerna med denna typ av tonerkassetter. Ska jag vara orolig?
Tonerkassetter har funnits på marknaden i årtionden. Användning av en återanvänd tonerkassett kan inte lagligen påverka din maskinvarugaranti. Låt resultatet tala för sig själv, utskrift efter utskrift! Riskerar inte din budget!

Hur kan jag vara säker på att jag genomgående får den kvalitet och antal utskrifter jag behöver?
Det finns ett brett utbud av alternativ på marknaden, från original, återanvändna till nybyggda. Responsible tonerkassetter är utformade och renoverade till hög standard och har testats för att se till att du får kvalitétsutskrifter från första till sista sidan. Det handlar inte bara om påfyllning av tonerpulver. Det handlar om återanvända delar som fortfarande håller en hög kvalité och tillsammans med nya komponenter skapar en tonerkassett du kan lita på varje dag.

Varför är Responsible tonerkassetter så mycket billigare än original?
Responsible tonerkassetter återanvänder så många av de ursprungliga delar som möjligt så att du endast betalar för det du behöver.

Kontakta mig för mer info!

Robert Ekstrand

Robert Ekstrand

VD/Säljare

Tel. 031-89 48 03
Mobil: 0704-97 19 45

Share This