Enkel bokning av konferensrum med pekskärm

Visneto är ett display- och bokningssystem för konferensrum som sätter stopp för krångel med avbrutna möten och dubbelbokade lokaler.

Konferensrum är en orsak till problem och irritation på de flesta arbetsplatser. Det är inte ovanligt att viktiga möten avbryts av att någon sticker in huvudet för att se om lokalen är ledig eller du kanske även känner igen att mötesrummet redan nyttjas av kollega som inte har bokat konferensrummet. Är rummen bokade och ingen sitter i konferensrummet? Kanske måste ni till och med markera med en lapp på dörren att konferensrummet är upptaget eller bokat. Det finns mycket som går att lösa med Visneto möteshanterare. Många har letat efter en prisvärd och smidig lösning, nu verkar den ha kommit.

Pekskärms- och bokningssystemet

Visneto är ett modernt och användarvänligt system som visar bokningarna på en display utanför konferensrummet. Om du vill boka rummet eller söka efter ett ledigt rum kan du göra det direkt på displayen. Fast det går lika bra att boka rum som vanligt från din dator, Visneto kopplar upp mot ert befintliga bokningssystem oavsett om det är Microsoft Exchange, Exchange Web Service eller Google kalender. Det finns även en version med ett eget helt fristående bokningssystem.

Skärmen är en modern multi touch-enhet med Android-programvara som kopplar upp trådlöst mot er wifi. Skärmarna kan monteras både stående och liggande vilket gör monteringen flexibel, det är fritt att välja typsnits storlek vilket gör att om en större/mindre skärm önskas en standard så anpassas Visneto efter skärmens storlek. Informationen i skärmen och menys är förstås även på Svenska. Trots sin mångsidighet är systemet enkelt att förstå och använda. Det är bara att peka och boka.

Kontakta mig för mer info!

Robert Ekstrand

Robert Ekstrand

VD/Säljare

Tel. 031-89 48 03
Mobil: 0704-97 19 45

Share This